Confidențialitate

Cine suntem

Adresa acestui website este www.comicsclub.ro și reprezintă identitatea online a companiei Comics Club SRL.

Colectarea datelor cu caracter personal

Noi, compania Comics Club, nu oferim spre distribuție respectiv nu colectăm în mod direct date provenite din interacțiunea utilizatorilor angajați în vizitarea site-ului www.comicsclub.ro.

Datele cu caracter personal ale vizitatorilor sunt stocate în platforme terțe, acestea fiind protejate conform politicilor de confidențialitate ale companiilor în cauză.

Scopul colectării datelor cu caracter personal este acela de a putea intra în contact cu dumneavoastră, vizitatorul, pentru a putea forma o statistică generală asupra audienței regăsite pe site respectiv a modului în care aceasta interacționează cu site-ul.

Formă de contact

Mesajele trimise către căsuțele poștale electronice apartenente domeniului www.comicsclub.ro sunt stocate pe serverul de găzduire al acestuia.

Statistici analitice

Datele analitice, așa cum a fost menționat anterior, servesc la crearea unei statistici lunare legată de numărul de vizitatori, originea acestora și punctele de interes din cadrul site-ului www.comicsclub.ro.

Conform Google Analytics, sunt stocate următoarele date analitice: tipul browserului web cât și al sistemului de operare de pe care este accesat site-ul, timpul vizitei, paginile vizitate, respectiv locația rețelei și adresa de IP anonimizată (cele din urmă ajutând la localizarea utilizatorilor la nivel regional).

Conținut încorporat

Paginile acestui site pot include conținut încorporat (de exemplu videoclipuri, imagini, hărți, module de conversație și altele). Conținutul încorporat provenit din alte site-uri, se comportă precum în cazul utilizării acestuia în mod direct, pe site-urile de proveniență.

Astfel, site-urile terțe ce oferă un conținut încorporat, pot să colecteze date despre dumneavoastră, să utilizeze module cookie cât și să monitorizeze interacțiunea dumneavoastră cu funcționalitățile pe care le oferă.

Conținut încorporat în site-ul Comics Club: MailChimp Forms.

Reținerea datelor

Datele cu caracter personal sunt reținute pentru o perioadă nelimitată de timp, în cazul în care acesta a oferit acordul explicit în privința colectării.

Orice vizitator ale cărui informații au fost colectate, poate cere exportarea cât și ștergerea acestora prin intermediul unei cereri ce se va face către adresa de email contact@comicsclub.ro și va conține subiectul „Cerere export/ștergere date cu caracter personal”.

Informații adiționale

Pentru orice fel de nelămuriri, contactați-ne la: contact@comicsclub.ro

Newsletter

Nu uita! Dacă vrei să fii primul care află când avem evenimente speciale precum Una Scurtă, roasturi sau comedianți străini, lasă-ne adresa ta de email.

Prin înscrierea la acest newsletter, ești de acord cu Politica de Confidențialitate.

X