Despre noi

Comics Club este un club de comedie din București unde poți vedea în fiecare zi a săptămânii spectacole de stand-up comedy, improvizație sau seri de amatori.

Pe Toma Alexandru, Sorin Pârcălab, Cristi Popesco și Sergiu Floroaia e posibil să îi știi de la Una Scurtă, Râzi ca prostu’, Roast-ul lui Alex Velea, Podcast Ceva Mărunt, Popesco Show sau de la show-urile de stand-up comedy.

Ne-am coagulat ca grup scriind pentru emisiunea “Show de seară“. Acum suntem nedespărțiți, mergem și la baie împreună, mai puțin Toma care încă se încăpățânează să folosească toaleta femeilor. Ne completăm reciproc: Cristi nu are păr, Sergiu are păr lung, Toma nu are înălțime, Sorin are înălțime în ciuda cocoașei. Dacă din puterile noastre combinate s-ar întrupa Captain Planet, acesta ar fi chelios, un pic bâlbâit, i-ar fi frică să zboare și ar avea o colecție de bile colorate.

Lăsând gluma la o parte, facem toți stand-up deja de mulți ani, încercăm să scriem material nou constant și facem tot ce ne stă în putință să iasă show-ul bine. Cristi chiar e dispus să se dezbrace pentru asta. Toate pentru că iubim comedia. Și în special stand-up comedy-ul.

Comics Club a luat naștere din dorința noastră de a avea un loc de casă în Bucuresti unde să avem constant teama că ne știe lumea glumele. Ne dorim ca acest club să fie un spațiu primitor pentru iubitorii (plătitori) de comedie. Nu o să servim “porții zdravene de râs” pentru că râsul este un animal protejat de lege (badumtss), dar o să avem tot felul de activități cu scop umoristic, îndeosebi stand-up comedy.

Video

Iată aici câteva dintre materialele produse de noi.

Newsletter

Nu uita! Dacă vrei să fii primul care află când avem evenimente speciale precum Una Scurtă, roasturi sau comedianți străini, lasă-ne adresa ta de email.

Prin înscrierea la acest newsletter, ești de acord cu Politica de Confidențialitate.

X