Regulament

Program rezervări

Rezervările se fac între orele 10:00 și 18:00, de luni până duminică.

În cazuri excepționale, dacă nu putem răspunde la telefon, veți fi rugat să trimiteți un SMS, la numărul de telefon 0741426426, cu următoarele informații:

  • Numele persoanei pe care se face rezervarea
  • Numărul de persoane
  • Data spectacolului
  • Ora spectacolului (dacă sunt două show-uri în aceeași seară)

Ulterior, o persoană vă va contacta în cel mai scurt timp.

Confirmarea rezervării

În ziua show-ului, veți fi sunat pentru a confirma rezervarea și numărul de persoane. În cazul în care rezervarea nu se confirmă, ea va fi redirecționată către o altă persoană de pe lista de așteptare.

Valabilitatea rezervării

Rezervările sunt valabile cu până la 15 de minute înainte de ora la care este anunțat show-ul. (De exemplu: Dacă show-ul e anunțat la ora 21:00, rezervarea este valabilă dacă sosiți până la ora 20:45.) Dacă întârziați, rezervarea dumneavoastră poate fi redirecționată către o altă persoană.

Dacă biletele au fost achiționate în prealabil (de pe iabilet.ro sau de la club) rezervarea este valabilă pe toată durata show-ului.

Anularea rezervării

Dacă din diverse motive, nu mai puteți ajunge la show, vă rugăm să sunați la 0741426426 și să anulați rezervarea.

Ocuparea locurilor

Așezarea la mese se va face în funție de numărul de locuri al rezervării, momentul sosirii, dar și în funcție de arhitectura sălii (luând în considerare diverși factori precum culoarele de circulație, ieșirile de urgență și altele).

Dacă doriți locuri într-o anumită parte a sălii, vă rugăm să menționați asta în momentul în care faceți rezervarea. Aceasta nu garanteză așezarea preferențială, dar vom face tot posibilul să acomodăm cerințele speciale (în funcție de posibilități).

Suplimentarea rezervării

Dacă doriți suplimentarea numărului de persoane, vă rugăm să ne anunțați la același număr de telefon, 0741426426.

Așezarea la mese a persoanele neanunțate (sosite în plus) poate fi refuzată. Suplimentarea cu scaune a unei rezervări nu poate fi realizată pe loc, deoarece, aceasta poate bloca culoarele de acces sau ieșirile de urgență.

Achiziționarea biletelor online

Dacă în cadrul unui grup s-au realizat multiple achiziționări de bilete online, vă rugăm să ne anunțați telefonic cu privire la acest lucru, astfel încât să vă putem așeza pe toți la aceeași masă. (De exemplu: Dacă dumneavoastră ați achiziționat 2 bilete și alți membri ai grupului dumneavoastră au achiziționat alte 4 bilete, trebuie să sunați să faceți o rezervare de 6 persoane cu mențiunea că ați achiziționat biletele online.)

Dacă ați achiziționat bilete online pentru tot grupul la un loc, atunci nu este nevoie și de rezervare telefonică.

Newsletter

Nu uita! Dacă vrei să fii primul care află când avem evenimente speciale precum Una Scurtă, roasturi sau comedianți străini, lasă-ne adresa ta de email.

Prin înscrierea la acest newsletter, ești de acord cu Politica de Confidențialitate.

X